Kameravalvonta suojaa asukkaita ja taloyhtiötä ilkivallalta ja murroilta

Valvontakamerat ovat nykypäivänä olennainen osa taloyhtiöiden, kiinteistöjen, prosessien sekä henkilövalvonnan turvallisuustekniikkaa. Kameravalvonnan on todettu suojaavan taloyhtiön ja asukkaisen omaisuutta vähetämällä ilkivaltaa ja rikoksia. Nykyaikaisella kameravalvontatekniikalla saadaan hyvää ja tunnistettavaa kuvaa myös hämärässä ja pimeässä. Pelkästään kameravalvonnasta kertovat tarrat taloyhtiön ikkunoissa estävät murtoaikeita, mutta ammattimaisesti toimivat rikolliset osaavat kartoittaa kohteen, onko kameroita oikeasti asennettu. Kameran suuntaamisessa täytyy olla tarkkana, ettei syyllisty salakatseluun. Suosittelemmekin asennuttamaan kameran aina ammatilaisen toimesta.

Hyvää kameravalvontaa kohtuullisilla kustannuksilla

Valvontakameroiden hinnat ovat laskeneet viime vuosina järkevälle tasolle ja niiden laatu on merkittävästi parantunut. Varsinkin uudempien valvontakameroiden kuvanlaatu on todella hyvällä tasolla ja kohtuuhintaisilla tuotteilla saavutetaan teräväpiirtokuva. Me Siitek Securityllä luotamme ainoastaan itse testaamiimme merkkeihin ja kiinnitämme erityistä huomiota kameravalvontajärjestelmän helppokäyttöisyyteen. Kameravalvonnassa käytetään yleisesti paljon ammattikieltä ja asiakkaalta meneekin helposti pää pyörälle esimerkiksi IP-, AHD, CVI, SDI-standardien kanssa. Me valitsemme asiakkaalle juuri sopivan järjestelmän, joten sinun ei tarvitse ymmärtää ammattitermejä. On sanomattakin selvää, että kaikki eivät tarvitse järeää IP-kamerajärjestelmää, jonka kustannukset voivat olla moninkertaiset verrattuna järjestelmään, jolla saavutetaan jo haluttu ja tarvittava kuvanlaatu.

Tässä on joitakin yleisiä ominaisuuksia, joita tulisi pohtia kamerajärjestelmää suunniteltaessa:

  1. Valvontakamerat: Kamerajärjestelmä voi sisältää erilaisia valvontakameroita, kuten kiinteitä kameroita, panoraamakameroita tai PTZ (Pan-Tilt-Zoom) -kameroita. Nämä kamerat voidaan asentaa strategisiin paikkoihin yrityksen tiloissa, kuten sisäänkäynneille, varastoille tai muille kriittisille alueille.

  2. Tallennuslaitteet: Kamerajärjestelmä voi sisältää tallennuslaitteita, kuten digitaalisia tallentimia (DVR) tai verkkopohjaisia tallentimia (NVR), jotka tallentavat kuvaa tai videota kameroiden lähettämistä signaaleista. Tallennuslaitteet voivat tarjota tallennuskapasiteettia useille päiville tai viikoille, ja tallenteita voidaan käyttää myöhemmin tarkasteluun tai todisteeksi mahdollisissa tutkinnallisissa tarpeissa.

  3. Monitorointilaitteet: Kamerajärjestelmään voidaan sisällyttää myös monitorointilaitteita, kuten näyttöjä tai monitorointiohjelmistoja, joiden avulla yritys voi seurata reaaliaikaista kuvaa tai videota valvontakameroista. Monitorointilaitteet voivat olla keskitetysti sijoitettuja esimerkiksi vartiointihuoneeseen tai ne voivat olla saatavilla etänä tietokoneiden tai mobiililaitteiden kautta.

  4. Tallennuksen hallinta: Kamerajärjestelmä voi sisältää tallennuksen hallintaa, kuten tallennusaikatauluja, tallenteiden varmuuskopiointia ja tallennustilan hallintaa. Tämä voi auttaa optimoimaan tallennuskapasiteetin ja varmistamaan, että tallenteet säilyvät käytettävissä tarvittaessa.

  5. Kuvanlaatu ja analytiikka: Valvontakamerat voivat tarjota erilaisia kuvanlaadun asetuksia ja analytiikkatoimintoja, kuten liikkeentunnistusta, ihmisten laskentaa tai kasvojen tunnistusta.

  6. Rekisterien ylläpito. Valvontakamerat tuottavat henkilörekisterin ja kameravalvonnasta tulee laatia rekisteriseloste, johon kirjataan mm. järjestelmän tarkoitus, tiedon käsittelyä koskevat tiedot ja vastuuhenkilöt.

KYLLÄ KIITOS! HALUAN MIELELLÄNI KUULLA LISÄÄ
(täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä)

    Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse p. +358 400 670 226

    Käytämme antamiasi tietoja vain yhteydenottoa varten ja lähettämäsi lomakkeen viesti tallentuu vain sähköpostijärjestelmäämme.